ChipCAD fórum
Kezdőlap Bejelentkezés Profil Keresés
Fórum kezdőlap
Saját fórum
ChipCAD honlap
Bejelentkezés
Kijelentkezés
Regisztráció
Saját profil
Postaláda
Előfizetések
Címjegyzék
Keresés a fórumban
Keresés a GYIK-ban
Fórum tag keresése
Új üzenetek

Összes fórum >> Regisztráció
1. lépés: Fórum szabályok
Kérjük olvassa el figyelmesen a ChipCAD fórum használatának szabályait!

Ezt az elektronikai témájú fórumot a ChipCAD Kft. tartja fenn, elsősorban az általunk forgalmazott termékek használatával kapcsolatos információ és tapasztalatcsere számára. A fórum moderált, tehát a ChipCAD Kft. mérnökei figyelemmel kísérik és hozzászólásaikkal lehetőség szerint részt is vesznek benne. Arra sajnos nem vállalkozhatunk, hogy minden szálhoz hozzászóljunk. A regisztrált felhasználók által tett bejegyzések előzetes tartalmi ellenőrzés nélkül kerülnek publikálásra, de a nem témába vágó ill. nem a termékekhez kapcsolódó hozzászólásokat a moderátor döntése szerint eltávolíthatja.
Bármely tag aki úgy érzi, hogy egy üzenet tartalma kifogásolható, kérjük email-ben értesítse az adminisztrátort vagy a fórum moderátorát. Ha kérése indokolt, akkor az üzenetet rövid időn belül töröljük.
A ChipCAD Kft. nem vállal garanciát az üzenetekben szereplő információk pontosságáért, teljességéért ill. hasznosságáért valamint nem felelős azok tartalmáért. Az üzenet tartalma az üzenet szerzőjének véleményét tükrözi, ami nem feltétlenül egyezik meg a ChipCAD kft. véleményével.

A fórumhoz történő csatlakozás feltétele, hogy a felhasználó kitöltse a fórum regisztrációs oldalát, valamint vállalja, hogy későbbi hozzászólásai az alábbi kritériumoknak megfelelnek:

- a fórum témájába vágó technikai tartalmúak legyenek
- ne sértse harmadik személy terjesztési jogát, szabadalmát, védjegyét, kereskedelmi titkát ill. tulajdonosi- vagy személyiségi jogait, legyen az fórumtag vagy ChipCAD alkalmazott.
- nem sérthet semmilyen törvényt vagy rendszabályt
- ne inzultáljon, rágalmazzon vagy fenyegessen másokat
- nem lehet diszkriminatív, obszcén vagy pornográf tartalmú
- nem tartalmazhat vírust, trojan-t, férget vagy egyéb más ártalmas programot
- nem tartalmazhat "SPAM"-et vagy bármilyen kéretlen hirdetést, legyen az kereskedelmi vagy magáncélú

A fenti kritériumok megsértése figyelmeztetést, a tagság felfüggesztését, vagy a fórumból történő teljes kizárást vonhatja maga után.
A ChipCAD kft. a változtatás jogát fenntartja.
Elfogadom a ChipCAD fórum használatának szabályait:Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2003 ASPPlayground.NET

0.024